sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Harjoittelua!

Noniin, nyt alkaa sitten harjoittelu tämän blogin suhteen. Oman blogin pitäminen on ihan uusi juttu, joten hetken aikaa varmasti menee, ennenkuin löydän esimerkiksi hyvän ulkoasun. En oikein ymmärrä näiden tietokone juttujen päälle.. Noh tekemällä oppii!

Nyt olisi siis luvassa alkuviikkoisia meikkikuvia. Pahoittelen laatua etukäteen, kuvat ovat nimittäin otettu kännykälläni. Meikit ovat tavallisia arkimeikkejä, joten eivät kauhean erikoisia. Eilen tein yksille viisikymppisille tumman hopeamustan smokeyn, mutta enpähän kiireessä kuvia kerennyt nappaamaan. Kuvia ei siis ole käsitelty mitenkään.


Tuotteita mitä olen käyttänyt... Hmm, kun muistaisikin tarkalleen! Pohjustajana tässä ainakin Too Faced Shadow insurance ja GOSH love that champagne. Luomivärit Coastal Scents Metal Maniasta ja higlighter sävy Too Facedin Natural Eye Kit:stä. Geelirajaus on MSCHIC:ltä ja ripsariksi olen sutinut jopa kolmea eri tuotetta! Ensiksi Maybelline Volum Express the falsies black drama, sitten Max Factorin false lash effectiä ja lopuksi vielä edellä mainittua mutta vedenkestävänä. Huhhuh. Jos joku ihmettelee ripsarien määrää, niin se on vain kokeilemalla osoittautunut parhaimman näköiseksi. Ja vedenkestävää sutaisen loppuun, jotta kestäisi työpäivän paremmin.


Sama meikki uudelleen. Tässä on sellaiset perussävyt joista tykkään - maanläheiset ja arkikäyttöön juuri sopivat.


Tässä erään aamun pikameikki.. Ja pikameikki nimenomaan, häivytykset näköjään jäänet reunasta vähän puolitiehen. Muuten samoja tuotteita kuin aiemmissakin kuvissa, mutta luomivärinä taisi olla Max Factorin solonappeja....


Loppuun vielä hieman blogin nimeen viittavaa silmämeikkiä! Tämä meikki tehty Wet'n'wildin Blue had me at hello paletilla, jonka tilasin jokin aikaa sitten pretty.fi:stä.

Tässä siis esimakua tulevasta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida! :)