torstai 5. huhtikuuta 2012

Hempeä heräteostos

Olimme eilen kaverin kanssa kaupungilla leffassa, ja ennen näytöksen alkua menimme kuluttumaan aikaa Sokokselle. Sieltä mukaan tarttui aivan finaalissa olevien vakkari kasvonpuhdistustuotteiden lisäksi We Care Icon:in tarjouksessa ollut FASHION NAILS -kynsilakka sävyssä 32 Perfect Sunset. Eihän kynsilakalle mitään tarvetta ollut, mutta hyllyn päähän nätisti asetellut ja vieläpä tarjouksessa olleet kynsilakat olivat aika vastustamattomia... Hintaa taisi olla 3,90 €. Ehkä ostinkin lakan "siskolle" lahjaksi ;)

Mielestäni väri oli niin houkutteleva, että halusin kokeilla sitä. Aikaisemmin minulla on ollut, nyttemmin jo loppuunkulutettu, saman sarjan lakka sävyssä 20 Magic Aquamarine. Väri siinä oli mitä ihanin, mutta mutta.. sivellin oli pieni ja tönkkö, eikä loppuja värejä saanut kunnolla otettua. Myöskään peittävyys ei ollut päätä huimaavaa. Päätin kuitenkin ottaa riskin tällä tarjousheräteostoksella.




Samat ongelmathan tässä oli kuin edeltäjässä: peittävyyteen meni kolme kerrosta, neljännenkin olisin voinut vielä laittaa. Ja suti on ihan onneton. Mutta väri kuitenkin kruunaa kaiken!




Tässä sitten vielä lakalla tehdyt pikalakkaukset. Koristelu helpoimman kautta, eli kynsitarroja. Kynteni ovat nyt ihan onnettomassa kunnossa, lyhyet kuin mitkä ja kämmenselät aivan kuivat, lähes verillä :(



Tässä päivän meikki. Ripset vähän klimpissä, mutta mitäs pienistä! Violetti fiilis vei tänään mukanaan :)

Silmämeikkiin käytetyt tuotteet

Ja sitten! Arvaatkaas mitä kävi sen jälkeen kun olin meikannut ja aloin kuvailemaan!
Kuvasin pikaseen kännykällä, joka oli laturissa, jonka johto meni meikkauspeilin vierestä, ja kun onnistuin jotenkin söhläämään niin peili kaatui ja kävi näin :


Yhyy! Yksi Coastal Scents:n Metal Manian napeista murtui, mutta lohdutuksena toimii se, että onneksi paletissa on muutama saman sävyinen väri, joten no problem! Huomenna varmaan tiedossa tuollaista meikkiä, että saa käytettyä nuo pudut tuosta päältä pois.

Tällaista tällä kertaa, ensi kertaan taasen! :)


2 kommenttia:

  1. ihanat kynnet ja upea meikki! :)
    http://my-little-addictions.blogspot.com/

    VastaaPoista

Saa kommentoida! :)