sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Sinistä ja ruskeaa

Tässä olisi meikkikuvia eiliseltä ja tältä päivältä. Eilen oli sininen fiilis, tänään taasen ruskea.
Molemmat meikit tehty Wet n Wild:n paleteilla, joista tykkään ihan hurjan paljon! Värit ovat ihanan samettisia ja levittyvät niin nätisti, ja pigmenttiä riittää!


Tämä sininen meikki siis tehty Bllue Had Me at Hello -paletilla. Samantapaisen meikkikuvan taisinkin jo julkaista aikaisemmin... mutta tykkään turkoosista vaan niin paljon :)


Koska minulla on siniset silmät, eivät turkoosit luomivärit korosta silmiä ihan hirveästi... vaan sulautuvat vaan kokonaisuuteen :D Mutta kun asuun lisää mustan lisäksi jotai turkooseja yksityiskohtia (esim. luomet, kynnet ja korut), on jutussa jo ideaa.

Ruskea meikki tehty Comfort Zone -paletilla. Tässäkin paletissa on aivan mahtavat sävyt. Teen usein paletin vihreillä väreillä meikin, kun käytän vihreitä reisitaskuhousuja. Komppaa kivasti :)

Oho silmä onkin vähän auki... :D

Ruskea meikki korostaa sinisyyttä silmissä taas paljon enemmän. Se on myös paljon neutraalimpi ja luonnollisempi, jopa tummanakin, ja näin sopii paremmin arkikäyttöön kuin räikeät värit. Tämäntyylisiä meikkejä minulla usein onkin töissä.


Tällaista tällä kertaa, hyvää aprillipäivää kaikille! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida! :)