perjantai 13. huhtikuuta 2012

Luonnollisuus jatkuu...


Tässä taas luonnollinen meikki, joka on nopea tehdä. Oikeasti koko yläluomella on neljää eri sävyä (paletin vasen reuna) vaikka näyttääkin tosi yksisävyiseltä. Mutta niin näytti livenäkin.

Alla siis tuotteet mitä käytetty silmämeikkiin. 
Tuon Viva la Divan paletin ostin Kicksistä joku about vuosi sitten(?). Oli tosi halpa jo ennestään, ja sitten vielä -30 %. Ja siinä kävi vielä yksi toinenkin hauska juttu. Olisikohan paletin hinta ollut ilman alennusta siis 
n. 19 €. Minulla ei ole ikinä tapana ottaa ylintä/etummaista tuotetta (oli sitten kyse meikistä, leipäpussista tai maitotölkistä) joten tälläkin kertaa otin sieltä alempaa paletin. Tarkistin hinnan, ja tähän palettiin olikin merkattu hinnaksi jotain 12 € paikkeilla! Ja siitä vielä sain alennukset... Kiva säkä! :D

Paletista käytetty vasemman puoleisen rivin ruskeita sävyjä.

Mutta laatua ei paletissa kyllä ole. Jo ulkoasu hieman epäilytti: halvan näköinen look ei luonut tunnetta laadusta. Vaikka paletin värit näyttävätkin, kuvassakin, eri sävyisiltä, eivät ne sitä todellisuudessa ole. Luomella ne ovat hyvin samanvärisiä, eivätkä lainkaan pigmenttisiä. Myöskään laatua ei löydy pysyvyydessä, vaan se on ihan surkeaa! Luomiväri paakkuuntuu helposti ja nopeasti luomivakoon, vaikka alla olisi mitä pohjustajia (testattu on Too Facedilla, Goshilla, molemmat edelliset päällekkäin sekä vielä Lumenella).

Se, mihin tätä palettia pääasiassa käytän, on siskoni (joka on minua huomattavasti nuorempi) meikkaamiseen. Tulee hento meikki, ei liian vahva. Itselle käytän tuosta joskus highlighteriä, sekä välillä tummenpien meikkien häivytykseen jotain vaalempia sävyjä. 

Huhhuh tulipas tilitys :D Jaksoiko kukaan lukea?
Onko teillä kokemuksia Viva la Divasta (jonka nimikin on jotain aikas... halvan oloista)?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida! :)